Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen: ontspannen de huidconditie verbeteren

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke invloeden die hun sporen achterlaten. Denk maar aan stress, luchtvervuiling, zonlicht, medicatie, verkeerde voeding en verkeerd cosmetica gebruik.

Om de huid in optimale conditie te brengen en te houden zijn de regelmatige gezichtsbehandelingen van belang. In combinatie met een op jouw huid afgestemde, dagelijkse verzorging voor thuis verdient dagelijks aandacht. De huid is je persoonlijke visitekaartje en een goed verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen.

De producten die tijdens een gezichtsbehandeling worden gebruikt zijn vele malen sterker dan de producten voor thuisgebruik.

Sothys behandelingen

Detox Energiebehandeling

Deze ontgiftende en energie opwekkende behandeling is een booster om de huid weer energiek en stralend te maken. Ideaal als voorbereiding op een kuur(behandeling).

Soin Correcteur Professionel

Een zeer doeltreffende behandeling voor de probleem- en vette huid. Door de krachtige en actieve bestanddelen krijg je weer een gezonde, schone huid zonder onzuiverheden.

Homme

Deze huidverzorging met hoogwaardige producten zijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. Intensieve anti-stress behandeling om de huid te zuiveren en de geest te stimuleren.

Seizoensbehandeling

Twee keer per jaar een behandeling gericht op het seizoen. Tijdens de voorjaar/zomerbehandeling krijgt je huid haar glans en veerkracht terug. Comfort en voeding gedurende de herfst/winterbehandeling. Heerlijke geuren en cocooning-ambiance staan op het programma!

Spa behandeling

Voor ieder huidtype dat (tijdelijk) gevoelig is. Bouwt de weerstand op van de huid. Werkt sterk kalmerend bij onder andere eczeem, psoriasis en rosacea.

Contour Yeux Cryo Prescription

Een totaaloplossing voor de tere huid rond de ogen. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour glad maakt. Voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

Glysalac Pro Peel

Een geconcentreerde peeling met herstellende werking voor een gladde huid met een stralende en gelijkmatige teint.
Een professionele (fruitzuur)peeling voor zowel mannen als vrouwen. Deze peeling bevat 2% salicylzuur en 20% glycolzuur. Te combineren met een gezichtsbehandeling, als kuur of afzonderlijk te boeken.

Hydra3ha

Innovatief programma voor een optimale hydratatie. Beschermt de huid tegen vochtverlies en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid.

Jeunesse

Deze verjongende behandeling is gericht op het intensief tegengaan van zichtbare veroudering zoals rimpels en huidverslapping. Je huid heeft niet dezelfde leeftijd als jij. Veroudering is afhankelijk van je levensstijl en externe factoren. Een exclusief concept van Sothys.

Ovale Parfait

Speciale behandeling voor versteviging van de kaakcontour, hals en decolleté. Deze doeltreffende behandeling is perfect te combineren met de Contour Yeux Cryo Prescription behandeling.

Decaar behandelingen

Algen Peeling

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.
Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Renaissance Treatment

Deze behandeling wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door boosters (peptiden en antioxidanten) met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering.

Deep Phyto Peeling

Deze intensieve peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. Het is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor het behandelen van huidproblemen zoals een door de zon beschadigde huid, oppervlakkige pigmentvlekken, rimpels en lijnen, rokershuid, een vale huid, en acne & (acne) littekens. De Deep Phyto Peeling is te combineren met de Algen Peeling.

Welke behandeling past bij mij?

Alle behandelingen worden afgestemd op de behoefte van jouw huid. Tijdens je bezoek analyseer ik jouw huid en bespreken wij samen welke behandeling(en) het mooiste resultaat geven.