Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen: ontspannen de huidconditie verbeteren

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke invloeden die hun sporen achterlaten. Denk maar aan stress, luchtvervuiling, zonlicht, verkeerde voeding en verkeerd cosmetica gebruik.

Om de huid in optimale conditie te brengen en te houden zijn de regelmatige gezichtsbehandelingen van belang. In combinatie met een op jouw huid afgestemde, dagelijkse verzorging voor thuis verdient dagelijks aandacht. De huid is je persoonlijke visitekaartje en een goed verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen.

De producten die tijdens een Sothys behandeling worden gebruikt zijn vele malen sterker dan de producten voor thuisgebruik.

Diverse basisbehandelingen

Detox Energiebehandeling

Deze ontgiftende en energie opwekkende behandeling is een booster om de huid weer energiek en stralend te maken. Ideaal als voorbereiding op een kuur(behandeling).

Soin Correcteur Professionel

Een zeer doeltreffende behandeling voor de probleem- en vette huid. Door de krachtige en actieve bestanddelen krijg je weer een gezonde, schone huid zonder onzuiverheden.

Homme

Deze huidverzorging met hoogwaardige producten zijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. Intensieve anti-stress behandeling om de huid te zuiveren en de geest te stimuleren.

Seizoensbehandeling

Twee keer per jaar een behandeling gericht op het seizoen. Tijdens de voorjaar/zomerbehandeling krijgt je huid haar glans en veerkracht terug. Comfort en voeding gedurende de herfst/winterbehandeling. Heerlijke geuren en cocooning-ambiance staan op het programma!

Spa behandeling

Voor ieder huidtype dat (tijdelijk) gevoelig is. Bouwt de weerstand op van de huid. Werkt sterk kalmerend bij onder andere eczeem, psoriasis en rosacea.

Active Contour Yeux

Een totaaloplossing voor de tere huid rond de ogen. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour glad maakt. Voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

Intensieve behandelingen met langdurig resultaat

Glysalac Pro Peel

Een geconcentreerde peeling met herstellende werking voor een gladde huid met een stralende en gelijkmatige teint.

Een professionele (fruitzuur)peeling voor zowel mannen als vrouwen. Deze peeling bevat 2% salicylzuur en 20% glycolzuur. Te combineren met een gezichtsbehandeling, als kuur of afzonderlijk te boeken.

Hydra3ha

Innovatief programma voor een optimale hydratatie. Beschermt de huid tegen vochtverlies en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid.

Jeunesse

Jeunesse is een verjongende behandeling gericht op het intensief tegengaan van zichtbare veroudering zoals rimpels en huidverslapping. Je huid heeft niet dezelfde leeftijd als jij. Veroudering is afhankelijk van je levensstijl en externe factoren. Een exclusief concept van Sothys.

Ovale Parfait

Speciale behandeling voor versteviging van de kaakcontour, hals en decolleté. Deze doeltreffende behandeling is perfect te combineren met de Active Contour Yeux behandeling.

Welke behandeling past bij mij?

Alle behandelingen worden afgestemd op de behoefte van jouw huid. Tijdens je bezoek analyseer ik jouw huid en bespreken wij samen welke behandeling(en) het mooiste resultaat geven.