Reviderm Microdermabrasie voor directe huidverbetering

Microdermabrasie behandelingen zorgen ervoor dat men er jaren jonger en vitaler uitziet. Door het pijnloos verwijderen van de bovenste huidlagen wordt de huid geactiveerd, dat weer zorgt dat je een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit met als resultaat een verminderde rimpeldiepte en een egaal, glad uiterlijk! De behandeling geeft al na één behandeling een huidverbetering van gemiddeld 20%.

Toepassingen

  • Huidverjonging
  • Maakt de huid gladder
  • Reinigt de verstopte poriën – Werkt tegen pigmentvlekken
  • Goed tegen acne
  • Verfijnt poriën
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Egaliseert de huidskleur
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Stimuleert de werking van fibroblasten
  • Bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels

Met Microdermabrasie kunnen problemen zoals acné, littekens, lijntjes, onzuivere huid, rokershuid, sterk verouderde (verslapte) huid, pigmentvlekken en sterke verhoorning effectief behandeld worden. De effecten van deze methode zijn te bereiken met laserbehandeling of cosmetische chirurgie. Maar Microdermabrasie is vriendelijker, minder ingrijpend, voordeliger en vrij van complicaties.

Hoe werkt het?

Het Microdermabrasie apparaat haalt op een geconcentreerde en veilige wijze de verhoornde huidcellen weg. Een Microdermabrasie behandeling is een super peeling die stimuleert tot aanmaak van nieuwe jonge cellen. Tijdens het intakegesprek bespreken we het behandelplan voor je specifieke huidprobleem.

Mannen en vrouwen

Voor zowel mannen als vrouwen is de Microdermabrasie geschikt. Tegenwoordig komen steeds meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, slechte voeding, te weinig water drinken én het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt aangeraden om de huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en kan aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten.

Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling roze/rood zien. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan
schilferen. Gebruik geen make-up tot 24 uur na de behandeling.

Maximaal resultaat

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 5 tot 10 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die je voor ogen hebt. De basiskuur wordt meestal binnen 3 weken afgerond. Daarna kun je het normale onderhoudsritme van Microdermabrasie behandelingen oppakken tot maximaal 1 x per maand.

Nazorg

Omdat de huid erg toegankelijk is voor werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden. Het gebruik van een zonnebrandcrème met hoge factor na de behandeling is noodzakelijk!

Klik hier voor de tarieven.

Decaar
Webshop