Wimpers & wenkbrauwen

Een sprekende oogopslag geeft je gezicht meer uitdrukking.

Wimpers en wenkbrauwen verven

De wimpers en wenkbrauwen kunnen worden geverfd. Hierdoor krijg je moeiteloos een expressievere uitdrukking.

Het verven van wimpers en wenkbrauwen is ideaal als je met vakantie gaat, maar ook wanneer je contactlenzen draagt is het erg praktisch, je bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. De wimpers zijn vanaf de aanzet egaal donker en wil je meer volume dan is het een ideale basis voor mascara!

Voordat de behandeling wordt gestart word er eerst een zachte beschermingscrème op de gevoelige huid van de ogen aangebracht. Daarna word de verf aangebracht op de wimpers en/of wenkbrauwen wat maximaal 10 minuten blijft zitten tot het gewenste resultaat is bereikt.

Je hebt ongeveer 4 tot 6 weken plezier van deze behandeling.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen bepalen heel sterk de gezichtsuitdrukking. Mooi gevormde wenkbrauwen geven je gezicht meer uitdrukking. Door de wenkbrauwen aan de onderkant te epileren ontstaat er een opener blik. Door de kleine haartjes tussen de beide wenkbrauwen te verwijderen krijgt het gezicht een verzorgde uitstraling. De wenkbrauwen kunnen met een pincet of hars gemodelleerd worden. Uiteraard kijk ik goed naar jouw gezichtsvorm en bepaal dan wat het beste bij je past.

Klik hier voor de tarieven.