Oogcontour

Een mooie oogcontour geven je gezicht meer uitdrukking.

Lashlift – wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van de natuurlijke wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Door je wimpers te krullen lijken deze voller en langer waardoor je een oogverblindende oogopslag krijgt!

Voordelen:

  • Blijft 6 tot 8 weken zitten
  • Geen wimperkrultang meer nodig
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • De ogen lijken groter
  • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Wimperlifting is geschikt voor zowel korte als lange wimpers.

Wimpers en wenkbrauwen verven

De wimpers en wenkbrauwen kunnen worden geverfd. Hierdoor krijg je moeiteloos een expressievere uitdrukking.

Het verven van wimpers en wenkbrauwen is ideaal als je met vakantie gaat, maar ook wanneer je contactlenzen draagt is het erg praktisch, je bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. De wimpers zijn vanaf de aanzet egaal donker en wil je meer volume dan is het een ideale basis voor mascara!

Voordat de behandeling wordt gestart word er eerst een zachte beschermingscrème op de gevoelige huid van de ogen aangebracht. Daarna word de verf aangebracht op de wimpers en/of wenkbrauwen wat maximaal 10 minuten blijft zitten tot het gewenste resultaat is bereikt.

Je hebt ongeveer 4 tot 6 weken plezier van deze behandeling.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen bepalen heel sterk de gezichtsuitdrukking. Mooi gevormde wenkbrauwen geven je gezicht meer uitdrukking. Door de wenkbrauwen aan de onderkant te epileren ontstaat er een opener blik. Door de kleine haartjes tussen de beide wenkbrauwen te verwijderen krijgt het gezicht een verzorgde uitstraling. De wenkbrauwen kunnen met een pincet of hars gemodelleerd worden. Uiteraard kijk ik goed naar jouw gezichtsvorm en bepaal dan wat het beste bij je past.

Klik hier voor de tarieven.