Erger je je aan rode adertjes, pigmentvlekjes of steelwratjes?

Met de Tele’way ben je in slechts enkele minuten hiervan verlost. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en is nagenoeg pijnloos.

Toepassingen

Het littekenloos verwijderen van:

  • Tele’s, couperose en gesprongen adertjes
  • Spider Naevi en bloedblaasjes
  • Steelwratjes
  • Pigmentvlekjes en ouderdomswratten

Hoe werkt het?

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van het te behandelen gebied.
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes.

Na de behandeling

Na de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwellingen, roodheid, etc. niet ongebruikelijk. In enkele gevallen vormt zich een korstje die doorgaans na 5-10 dagen vanzelf zal afvallen. De behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen maar kan nog roze/roodachtig van kleur zijn. Dit kan enkele weken tot wel maanden aanhouden maar kleurt naar verloop van tijd weer bij. Hoewel het zelden tot nooit voorkomt bestaat er een kleine kans op het veranderen van het behandelde weefsel en/of ontstaan van littekens. Met name het niet naleven van de instructies kunnen ervoor zorgen dat een overvloedig gepigmenteerde beschadiging kan ontstaan, welke over het algemeen binnen 3 tot 6 maanden zal verdwijnen.

Nazorg thuis

De behandelde plek dagelijks en minimaal drie keer per dag met Sterilon deppen. Gedurende 72 uur:

  • Mag de behandelde plaats niet in contact komen met water of enig ander soort vochtigheid.
  • Vermijdt hete en natte plaatsen zoals sauna en zwembad
  • Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten
  • Vermijdt het gebruik van elk type cosmetisch product dat parfum of andere irriterende ingrediënten bevat
  • Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een hoge SPF.

Klik hier voor de tarieven.

Decaar
Webshop