Detox Energiebehandeling

Deze ontgiftende en energie opwekkende behandeling is een booster om de huid weer energiek en stralend te maken. Ideaal als voorbereiding op een kuur(behandeling).

Homme

Deze huidverzorging met hoogwaardige producten zijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. Intensieve anti-stress behandeling om de huid te zuiveren en de geest te stimuleren.

Seizoensbehandeling

Twee keer per jaar een behandeling gericht op het seizoen. Tijdens de voorjaar/zomerbehandeling krijgt je huid haar glans en veerkracht terug. Comfort en voeding gedurende de herfst/winterbehandeling. Heerlijke geuren en cocooning-ambiance staan op het programma!

Spa behandeling

Voor ieder huidtype dat (tijdelijk) gevoelig is. Bouwt de weerstand op van de huid. Werkt sterk kalmerend bij onder andere eczeem, psoriasis en rosacea.

Contour Yeux Cryo Prescription

Een totaaloplossing voor de tere huid rond de ogen. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour glad maakt. Voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

Glysalac Pro Peel

Een geconcentreerde peeling met herstellende werking voor een gladde huid met een stralende en gelijkmatige teint. Een professionele (fruitzuur)peeling voor zowel mannen als vrouwen. Deze peeling bevat 2% salicylzuur en 20% glycolzuur. Te combineren met een gezichtsbehandeling, als kuur of afzonderlijk te boeken.

Hydra

Een hoogwaardig innovatief en verjongend programma, want een goed gehydrateerde huid ziet er zichtbaar jonger uit en is beter bestand tegen het verstrijken van de jaren.

Jeunesse

Deze verjongende behandeling is gericht op het intensief tegengaan van zichtbare veroudering zoals rimpels en huidverslapping. Je huid heeft niet dezelfde leeftijd als jij. Veroudering is afhankelijk van je levensstijl en externe factoren. Een exclusief concept van Sothys.

Ovale Parfait

Speciale behandeling voor versteviging van de kaakcontour, hals en decolleté. Deze doeltreffende behandeling is perfect te combineren met de Contour Yeux Cryo Prescription behandeling.

Klik hier voor de tarieven.

Decaar
Webshop