Algen Peeling

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.
Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Renaissance Treatment

Deze behandeling wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door boosters (peptiden en antioxidanten) met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering.

Deep Phyto Peeling

Deze intensieve peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. Het is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor het behandelen van huidproblemen zoals een door de zon beschadigde huid, oppervlakkige pigmentvlekken, rimpels en lijnen, rokershuid, een vale huid, en acne & (acne) littekens. De Deep Phyto Peeling is te combineren met de Algen Peeling.

Welke behandeling past bij mij?

Alle behandelingen worden afgestemd op de behoefte van jouw huid. Tijdens je bezoek analyseer ik jouw huid en bespreken wij samen welke behandeling(en) het mooiste resultaat geven.

Klik hier voor de tarieven.

Decaar
Webshop